Print Danmark Invoice Automation​

Print Danmark Invoice Automation

Print Danmark er autoriseret Palette Partner, og tilbyder markedets mest fleksible løsning til digitalisering af jeres processer fra indkøb til betaling.

I et marked med hastig digitalisering, er det vigtigt at jeres processer, løbende evalueres og digitaliseres. En intelligent digitalisering, afføder forbedret konkurrenceevne og indtjening for din virksomhed.

Vores løsning tilbydes både som en hostet løsning (cloud), eller som en ”on premise” hvor vi installerer på jeres eget serverudstyr. Selve projektet udføres i samarbejde med Palettes erfarne projektledere, og teknikere.

Løsningen er sammensat af de bedste programmer til løftning og tolkning af data, samt matching af fakturaer mod indkøbsordrer/varemodtagelse, og kontrakter ligesom løsningen kan tilbyde moduler til rejseafregning, smart-indkøb, og mange andre P2P understøttende features.

Vi tilbyder gratis analyse, og efterfølgende præsentation hos jer, således at I i trygge rammer, og ro og mag, kan træffe jeres beslutning, om Palette er den rigtige løsning for jer.

glostrup

Print Danmark Glostrup

Banemarksvej 2A

2600 Glostrup

Telefon: 70 60 60 25

odense

Print Danmark Odense

Kochsgade 31

5000 Odense C

Telefon: 70 60 60 25 

CVR-nr.:​ 34047170