Printløsninger til store og små virksomheder

Hos Print Danmark hjælper vi virksomheder med skræddersyede printløsninger, som optimerer de daglige dokumentrutiner. Derved bliver hverdagens håndtering af digital- og papirbåret information lidt smartere og langt mere effektiv. Vi leverer printløsninger til virksomheder i hele Danmark.

​

Besparelser ved at benytte effektive printløsninger

​Selv en mindre effektivisering af de daglige arbejdsgange kan løbe op i væsentlige ressource- og omkostningsbesparelser på årsbasis. Men gevinsten ved at effektivisere ens printløsninger er dobbelt, fordi effektiviseringen også bidrager til at gøre virksomheden mere konkurrencedygtig. Det sker ved, at medarbejderne nemmere og hurtigere kan dele og få adgang til værdifuld information.

​

Kontakt Print Danmark for at få rådgivning og et tilbud på effektive printløsninger. Ring til os på telefon 70 60 60 25 eller benyt kontaktformularen.

Vi tilbyder​

Print​ere

Vi er certificeret Lexmark og Sharp Partner, og vi kan levere alle printløsninger fra Lexmark og Sharp. Alle vores printere har en høj driftssikkerhed og høj printkvalitet.

​

Den simple printer er uden sammenligning den billigste printløsning til virksomheden, og den opfylder det grundlæggende behov, nemlig at printe dokumenter.

Kopimaskiner/MFP​

Det kræver en effektiv og sikker dokumentproduktion, når man driver en moderne virksomhed. Vi kan tilbyde en bred vifte af MFP'er.

​

De er energieffektive og fører derved til besparelser på driftsomkostningerne. Samtidig er de nemme at udvide med større printløsninger, efterhånden som behovet vokser.

Produktion​

Vi kan for eksempel levere en højhastigheds-MFP fra Sharp. Du kan vælge farve eller sort/hvid. Den er ideel til egen udskrivning, reprografiske afdelinger og produktionsmiljøer på basisniveau.

​

De er holdbare, pålidelige og overraskende energieffektive. Dertil kommer, at vores printløsninger giver mulighed for udskrivning af store volumener, ligesom der er et stort udvalg af efterbehandlingsmuligheder.

Derfor handler virksomheder hos os

Medarbejder​ne

Alle vores medarbejdere er specialister inden for deres eget felt. Det betyder, de har den nyeste viden og de bedste forudsætninger for at råde og vejlede dig i printløsninger. Derudover har medarbejderne stor erfaring inden for deres respektive ansvars- og arbejdsområder.

Produktsortiment​

Sharp og Lexmark udvikler effektive printløsninger, der giver hurtigere og mere effektive arbejdsmetoder og gør alle processerne langt mere produktive. Der er et bredt udvalg lige fra pladsbesparende multifunktionsmaskiner til alsidige sort/hvid- og farvemultifunktionssystemer.

Vores specialister er altid klar til at rådgive dig​

glostrup

Print Danmark Glostrup

Banemarksvej 2A

2600 Glostrup

Telefon: 70 60 60 25

odense

Print Danmark Odense

Kochsgade 31

5000 Odense C

Telefon: 70 60 60 25 

CVR-nr.:​ 34047170