Kontorartikler lige fra kuglepenne til lamper

Hos Print Danmark har vi nøje udvalgt vores sortiment af kontorartikler. Det spænder vidt og rækker lige fra kopipapir og kuglepenne til kaffe og rengøringsartikler. Vi leverer kontorartikler til virksomheder i hele Danmark. Derudover leverer vi til brancher med særlige behov såsom klinikker og reklamevirksomheder.

Vi lægger vægt på at have billige kontorartikler

​Vi vurderer, at 80-90 procent af dine indkøb af kontorartikler er hyppige genkøb. 

Vi bruger den viden til at udvikle koncepter, der kan forsyne virksomheder med 

de billigste produkter. Vi lægger samtidig vægt på at udvikle tidsbesparende løsninger.

Vores sortiment af kontorartikler dækker:

 • F​orbrugsstoffer, eksempelvis toner og blæk
 • Skriveartikler som kuglepen, blyant, overhead, pen og tekstmarker
 • Papirvarer såsom kopipapir, fotopapir, konvolutter, etiketter, blokke og kasseruller
 • ​Indbinding og laminering, eksempelvis lamineringsmaskine, lamineringslomme, spiralindbinding og spiralryg
 • ​Arkivering ssåsom brevordner, ringbind, brevbakke, lommer, elastikmappe, arkivskab, hængemappe og pengeskab
 • ​Kontorartikler som kalender, registersystem, skriveunderlag, tapedispenser, batteri, saks, stempel samt hul- og hæftemaskine

Derudover fører vi også alt det øvrige til kontoret:

 • Catering såsom engangsservice, serviet, kaffe, kaffekande, te og chokolade
 • Aftørrings- og rengøringsprodukter såsom toiletpapir, køkkenrulle, dispenser, håndklæderulle, sæbe, rengøringsmiddel, klud og måtte.

Samtidig har vi inventar, tilbehør og elektronik:

 • ​Tasker, eksempelvis dokumentmappe, computertaske og trolley
 • ​AV-udstyr og præsentation såsom projektor, lærred og tavler
 • ​Dataprodukter som USB-stick, DVD, CD, harddisk, tastatur og mus
 • Belysning og kontortilbehør såsom lampe, elpære, fodstøtte, brevvægt og stoleunderlag

Du kan se vores katalog her eller bladre i det længere nede på siden.​

Kontorartikler København

København er Danmarks største by, og det er derfor også et oplagt sted at have virksomhed. Mere end noget andet sted i Danmark byder København på en mangfoldig kundegruppe, så uanset din virksomhedstype kan du være sikker på, at din specifikke kundegruppe eksisterer. Ting kan dog også være ekstra dyre her – og en af de ting er kontorartikler i København.

Med Print Danmark får du kontortilbehør og kontorartikler i København fragtet direkte lokalt fra Glostrup til priser, der er til at tale med. Vi skaber løsninger, som både er billige førstegangsydelser, og som på sigt er med til at effektivisere arbejdsgangen.

Kontorartikler Odense

Fyn er fin – og vi er stolte af hjemstavnen, der binder landets øst og vest sammen. Odense har et spirende forretningsliv, og det er en af grundene til, at vi har valgt denne lokation til vores billige kontorartikler. Med kontorartikler i Odense kan du støtte lokalt og sikre den vedvarende vækst, som området byder på. Ved at støtte området omkring dig kan du booste din egen forretnings succes.

Print Danmark tilbyder billige kontorartikler og kontortilbehør med fokus på at skabe et produkt, der både kan betale sig på kort og lang sigt. Vi skaber praktiske kontorartikler i Odense, som kan forbedre de interne arbejdsgange, så din virksomhed sparer tid.

Kontorartikler Århus

Smukke Århus er særdeles velegnet at føre virksomhed i grundet det høje beboertal samt den farverige palette af mange forskellige kundegrupper. Danmarks andenstørste by har meget at byde på, og det er derfor vigtigt, at din virksomhed altid er toptunet med det nyeste kontortilbehør, så de mange og høje krav fra århusianerne kan imødekommes på bedste vis.

Vi leverer direkte fra Fyn på dine vilkår, så mangler du kontorartikler i Århus, behøver du ikke købe dem ind til Århus-priser – få dem leveret lige til døren efter fast aftale. Hos Print Danmark tilbyder vi Danmarks måske billigste kontorartikler, der er blevet nøje udvalgt efter, hvordan du på bedste vis kan effektivisere arbejdsdagen.

Kontorartikler Aalborg

I Nordjyllands hovedstad finder du et velfunderet gågademiljø kombineret med større ydre industriområder – begge steder egner sig til forskellige typer af forretninger. Byen vokser med særligt mange unge tilflyttere, der kan bringe liv og vækst til både nord og syd for Limfjorden. Vi sender billigt kontortilbehør fra vores base i Odense til Nordjylland for, at du kan få kontorartikler i Aalborg til din virksomhed.

Print Danmark tilbyder både faste aftaler og enkeltleveringer, og vores mål er at skabe den absolut billigste og bedste løsning for dig, fordi vi ved, at kontorartikler er noget, som du i din virksomhed konstant har brug for.

Du kan kontakte os på telefon 70 60 60 25 eller ved at benytte kontaktformularen.

RØDOVRE

Print Danmark

Fjeldhammervej 19C

2610 Rødovre

Telefon: 70 60 60 25

odense

Print Danmark

Kochsgade 31

5000 Odense C

Telefon: 70 60 60 25 

CVR-nr.:​ 34047170