Follow me printing skaber orden og besparelser​

Follow me printing er ideelt, hvis I ønsker en effektiv kvalitetsoptimering af workflow og sikkerhed. Hos Print Danmark tilbyder vi moderne dokumenthåndtering til virksomheder i hele Danmark. Derved kan I springe køen ved printeren over og slippe for spild af tid og papir.

Sikker udskrivning ved hjælp af follow me printing

​Vores follow me printing fjerner flaskehalsen ved printeren, ligesom den sikrer, at papirerne bliver afhentet af den rette person. Der er tale om en revolutionerende printløsning, fordi follow me printing sikrer, at dokumentet først bliver udskrevet, når den rette person står ved kopimaskinen.

Som førende forhandler kan vi tilbyde Skyprint, der er en effektiv printadministration i form af brugervenlige multifunktionsprintere. Den form for digital dokumenthåndtering fører ikke blot til et fejlfrit resultat, men tilbyder også et innovativ design, som er bygget på digitaliseringens fordele.

Udskrivningsprocessen afkortes og effektiviseres væsentligt, idet hver enkelt medarbejder sender sine dokumenter til en central printserver. Dokumentet udskrives først, når medarbejderen identificerer sig ved printeren. Dokumentet bliver automatisk slettet, hvis det ikke afhentes.

Moderne follow me printing sikrer, at der ikke længere ligger uafhentede dokumenter i printerrummet. Det minimerer papirspild og sikrer, at fortrolige dokumenter ikke havner i de forkerte hænder.

Opnå en effektiv dokumenthåndtering

​Printadministration med follow me printing er i det hele taget en ideel løsning for virksomheder, som ønsker en effektiv dokumenthåndtering i en travl hverdag, og som også har brug for en sikker håndtering af fortrolige dokumenter.

​​Kontakt os på telefon 70 60 60 25 eller benyt kontaktformularen for at få flere oplysninger om follow me printing.​

glostrup

Print Danmark Glostrup

Banemarksvej 2A

2600 Glostrup

Telefon: 70 60 60 25

odense

Print Danmark Odense

Kochsgade 31

5000 Odense C

Telefon: 70 60 60 25 

CVR-nr.:​ 34047170